Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ποιος γνωστός παρουσιαστής συνελήφθη για απάτη


Άφησε για λίγο την καρέκλα του παρουσιαστή και ξεκίνησε την... ενασχόλησή του με το διαδίκτυο.
Ωστόσο, φέρεται να εξαπάτησε κόσμο μέσω μιας παραπλανητικής διαφήμισης που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα και συνελήφθη από την Δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο 30χρονος παρουσιαστής  κατηγορείται ότι έστηνε παγίδες σε ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους έπαιρνε χρήματα για μεσολάβηση «αγοράς» ακινήτων από επενδυτές του Κατάρ.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια είχε αναρτήσει διαφήμιση στο διαδίκτυο, στην οποία μάλιστα για να γίνει πιο πειστικός χρησιμοποιούσε τα επίσημα εμβλήματα και τη σημαία του Κατάρ.
Στην ανάρτησή του ανέφερε ότι αναζητούνται προς πώληση οικήματα και οικόπεδα στην Ελλάδα, προκειμένου να αγοραστούν από επενδυτές στο Κατάρ.
Μάλιστα ζητούσε από τους ενδιαφερόμενους να προκαταβάλλουν 200 ευρώ για διαδικαστικά έξοδα και να αποστείλουν το τοπογραφικό διάγραμμα του ακινήτου, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.
Ωστόσο η πρεσβεία του Κατάρ αντιλήφθηκε την απάτη, προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και τελικά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφθασε στα ίχνη του. Και το όνομα αυτού Φίλιππος Καμπούρης
Σε βάρος του παρουσιαστή σχηματίστηκε δικογραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου