Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Τι το ήθελες το tweet ρε Γιώργο;

Είναι γνωστό πως ο Πρωθυπουργός πέρα από λάτρης της ποδηλασίας και του κανό, αγαπά την τεχνολογία και προσπαθεί να συμβαδίζει με την εποχή του. Καθώς πληροφορήθηκε χθες το θάνατο του ηγέτη της Apple Steve Jobs, θέλησε να τιμήσει τον αμερικανό επιχειρηματία με ένα tweet....

«Σκεπτόμενος διαφορετικά και εκτός πεπατημένης, άλλαξε με τόλμη τα πρότυπα γύρω του και....
μαζί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων», έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αυτό φαίνεται βέβαια πως δεν εκτίμησαν και πολύ, εκατοντάδες χρήστες του twitter, οι οποίοι βρήκαν ακόμα μια ευκαιρία να του τα «χώσουν» για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.

- «Και εσείς εκλεγόμενος με το δικό σας τρόπο και ακολουθώντας λάθος λογική καταστρέψατε τη ζωή μας. Γιατί κ. Πρωθυπουργέ»
- «Όπως και εσείς που όμως χωρίς τόλμη αλλάξατε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, οδηγώντας τους στην ανέχεια και την κατάθλιξη.»
- «Και εσύ το ίδιο έκανες σε εκατομμύρια έλληνες προς το χειρότερο!»

Ήταν μερικά από αυτά τα σχόλια και μάλλον στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μέγαρου Μαξίμου θα το σκεφτούν διπλά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσουν το twitter προκειμένου να αναδείξουν τη σχέση του Παπανδρέου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Lady gaga… όπως λέμε Freddie Mercury!

Lady gaga… όπως λέμε Freddie Mercury! Ο τίτλος της είδησης είναι ξεκάθαρα προπαγανδιστικός και αγγίζει, ίσως και να ξεπερνάει κατά πολύ, τα όρια της ιεροσυλίας.

Παρ’ όλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι παραπλανητικός κι αυτό διότι είναι πολύ πιθανό να δούμε την εκκεντρική (και καλά) τραγουδίστρια της pop να αναλαμβάνει το ρόλο της frontwoman των Queen…

Οι παλιότεροι στο άκουσμα της είδησης βγαίνουν από τα ρούχα τους, ωστόσο, επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαρακτηριστούν οπισθοδρομικοί από τα ίδια τους τα… παιδιά καλό θα ήταν να σωπάσουν.

Οι Queen (μιλάμε για τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονται εν ζωή, πλην του Freddie Mercury) σκέφτονται να βγουν στους δρόμους για περιοδεία και, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Brian May, συζητούν το ενδεχόμενο να περιοδεύσουν με τραγουδίστρια την Gaga.

«Έχω συνεργαστεί μαζί της και κατά το παρελθόν και τη βρίσκω ιδιαίτερα ταλαντούχα. Δεν είναι μία απλή τραγουδίστρια. Μάλιστα, γράφει μόνη της τα τραγούδια», δήλωσε ο May.

Μήπως, λέμε μήπως, θα έπρεπε και οι «τρύπες» να εξετάσουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και να περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα; Κι αν δεν θέλει ο Αγγελάκας, ας βάλουν στη θέση του την Τάμτα... Τι έγινε;

Ανακοίνωσε τον θάνατο του Bill Gates!

.
Γκάφα του Nouvel Observateur: ανακοίνωσε τον θάνατο του Bill Gates!To εβδομαδιαίο περιοδικό Le Nouvel Observateur ανακοίνωσε χθες στην ηλεκτρονική έκδοσή του, και μάλιστα σε επικεφαλίδα άρθρου του, τον θάνατο του αφεντικού της Microsoft, Bill Gates. Αν και το υπόλοιπο κείμενο αναφερόταν στον θάνατο του Steve Jobs της Apple, ο τίτλος του Nouvel Obs. ανακοίνωνε τον ''θάνατο του Bill Gates''.
Το μακάβριο λάθος του γαλλικού περιοδικού έγινε αμέσως αντιληπτό από τους χρήστες του Twitter και έτσι το #Bill Gates dead έγινε από τα πιο δημοφιλή θέματα στο twitter για τους Γάλλους χρήστες.

To LinkedΙn αλλάζει&μοιάζει πιο πολύ στο Facebook

Το LinkedIn αλλάζει και ικανοποιεί τις απαιτήσεις των χρηστών του, ''αντιγράφοντας'' το Facebook. Έτσι τα εταιρικά προφίλ στο επαγγελματικό social network, θα μπορούν πλέον να δημοσιεύουν τις ενημερώσεις τους, με τη μορφή σύντομων μηνυμάτων στα status. Έτσι οι εταιρείες θα έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας με το κοινό, ενώ οι σελίδες τους θα θυμίζουν αρκετά αυτές του Facebook.
Οι χρήστες του LindeIn είχαν ως τώρα τη δυνατότητα να ακολουθούν εταιρικά προφίλ, μπορούσαν όμως να δουν μόνο τις αλλαγές στο προσωπικό, τις νέες θέσεις εργασίας και τις αναβαθμίσεις του προφίλ. Τώρα πια οι εταιρείες θα μπορούν να μοιράζονται μηνύματα μεγέθους έως 500 χαρακτήρες, συνδέσμους, βίντεο και εικόνες, και όλες οι ενημερώσεις θα εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων των χρηστών που τους ακολουθούν.
Δείτε το βίντεο που εξηγεί τις αλλαγές στα εταιρικά προφίλ.