Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τίτλοι τέλους σύντομα για τους Simpsons

Μια από τις πιο επιτυχημένες και μακροβιότερες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, οι πασίγνωστοι Simpsons, βρίσκονται κοντά στο τέλος τους σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post.
Ο λόγος: οι περικοπές στους μισθούς των ηθοποιών που δανείζουν τις φωνές τους στους ήρωες της σειράς κινουμένων σχεδίων. Οι ηθοποιοί κερδίζουν κοντά στα 8 εκ. δολάρια τον χρόνο, αλλά δεν έχουν δικαιώματα πάνω στα υπόλοιπα εμπορικά προϊόντα της σειράς.
Ενώ λοιπόν αποδέχονται μια μείωση στους μισθούς τους, όπως απαιτεί το Fox, ζητούν ένα ποσοστό από τα υπόλοιπα κέρδη που προέρχονται από τα προϊόντα που σχετίζονται με τους αγαπημένους ήρωες των Simpsons. Oι διαπραγματεύσεις όμως ίσως οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Ιστορικές ατάκες του ελληνικού ποδοσφαίρου

Όσο χρόνια κι αν περάσουν... Όσες φορές κι αν τις δούμε για πάντα θα μας κάνουν να γελάμε με την ψυχή μας.
Ατάκες από παράγοντες, προπονητές και παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.
Πώς να λησμονήσεις άλλωστε τα... γαλλικά του Μαλεζάνι, τις... ωραίες ερωτήσεις του Αλέφαντου, τον Ογκουνσότο και το... πέναλτυ και τον έναν, μοναδικό και αξεπέραστο Θωμά Μάτσιο, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Εδεσσαϊκός.
Δείτε όλες τις ατάκες στο βίντεο:



Απογειωθείτε...

Δεκάδες απογειώσεις αεροπλάνων σε μια φωτογραφία (pics) 
Εντυπωσιακές διαδοχικές φωτογραφίες, οι οποίες αποτυπώνουν την πορεία διάφορων αεροσκαφών τη στιγμή που απογειώνονται. Οι λήψεις έγιναν σε δημοφιλή αεροδρόμια του κόσμου, μέσω μιας φωτογραφικής μηχανής η οποία για περίπου μια ώρα φωτογράφιζε τις πορείες των αεροσκαφών.

Έτσι δημιουργείται μια μοναδική δέσμη φωτός, δείχνοντάς μας ουσιαστικά τον αεροδιάδρομο που ακολουθούν' τα αεροπλάνα.