Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

TV shows 2011


Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας έναρξης πολλών σειρών για την Αμερική. Στην Ελλάδα βέβαια ζούμε την Τουρκοκρατία στην τηλεόραση, γι αυτό τον λόγο διαλέξαμε κάποιες από εκείνες που νομίζουμε οτί θα ξεχωρίσουν και σας τις παρουσιάζουμε...γιατί θα είναι δύσκολος ο τηλεοπτικός χειμώνας,,,Άρη!!!


Ο σκύλος που γίνεται σκαντζόχοιρος...

Perierga.gr - Ο σκύλος που γίνεται... σκαντζόχοιρος Ξεκαρδιστικές είναι οι εικόνες από βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Μια κοπέλα το τρίβει με τη κουβέρτα με αποτέλεσμα να μοιάζει με κάτι άλλο εκτός από σκυλί.
Αγαπάμε τα ζωάκια αυτό είναι αλήθεια, είναι τόσο γλυκά και χαριτωμένα.
Αυτή τη φορά έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο με ένα σκυλάκι που δυστυχώς δεν ξέρουμε λεπτομέρειες σε ποια χώρα έχει διαδραματιστεί το περιστατικό αφού ο ιδιοκτήτης του δεν έχει συμπεριλάβει κάποιες πληροφορίες στο βίντεο απλά το ανέβασε στο διαδίκτυο.

Το κοστούμι της Catwoman

 Anne Hathaway dons pointy ears as part of her Catwoman costume in 'Dark Knight Rises.'

Meow! Η Anne Hathaway αποκάλυψε ακόμα περισσότερο από το κοστούμι της Catwoman κατά την διαρκεία των γυρισμάτων της ταινίας "The Dark Knight" στο Λος Αντζελες την περασμένη Κυριακή.

Προηγούμενα πλάνα της ηθοποιού από τα γυρίσματα είχαν δείξει μόνο ορισμένα τμήματα του κουστουμιού - και από τα λίγα που είχανε δει, οι θαυμαστές δεν έμειναν ικανοποιημένοι.

Μετά από λίγο η Warner Bros κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της Hathaway, στο σφιχτό δερμάτινο κοστούμι της  για να έχει κάτι το κοινό να περιμένει.

Η δίκη για τον θάνατο του Michael Jackson

 Dr. Conrad Murray's trial began with the D.A. showing a picture of a dead Michael Jackson lying on a gurney with his eyes closed, mouth open and tape between his lips and nose.

Η πολύκροτη δίκη για τον θάνατο του Michael Jackson ξεκίνησε την Τρίτη με τον σοκαριστικότερο τρόπο αφού ο εισαγγελέας αιφνιδίασε τους πάντες παρουσιάζοντας μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το πτώμα του τραγουδιστή, όπως επίσης και ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η φωνή του τραγουδιστή αχνή και αλοιωμένη από τα υπνωτικά χάπια που οδήγησαν στον θάνατο του, όπως υποστήριξε η κατηγορούσα αρχή.

Η διάσωση μικρού λευκού καρχαρία...


Ένας μικρός λευκός καρχαρίας δισώθηκε από λουόμενους στην ακτή Venice Pier της California. Ο καρχαρίας βρέθηκε στα ρηχά να παλεύει για τη ζωή του καθώς είχε παρασυρθεί και τραυματιστεί από αγκίστρι ψαράδων.
Οι παρευρισκόμενοι απαγκίστρωσαν το τραυματισμένο ζώο και το οδήγησαν στα βαθιά με την ελπίδα να βρεί το δρόμο του προς την ανοιχτή θάλασσα. Και τα κατάφεραν!!!



Η Apple παρουσιάζει το νέο iPhone στις 4/10

Η Apple παρουσιάζει το νέο iPhone στις 4/10
Η Apple έστειλε επιτέλους την επίσημη ενημέρωση στους δημοσιογράφους που θα παραβρεθούν στην παρουσίαση του νέου μοντέλου iPhone.

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το ειδικό τέλος στα ακίνητα

Υπερψηφίστηκε χωρίς διαρροές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η επιβολή του ειδικού τέλους στα ακίνητα. Η τροπολογία εγκρίθηκε με 155 ψήφους υπέρ. Σε αστυνομικό κλοίο η ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος, όπου το βράδυ σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια και ακολούθησαν συλλήψεις από την Αστυνομία.

Πριν από την ψηφοφορία πήρε το λόγο ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και διευκρίνισε ότι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που νοικιάζει το Δημόσιο θα επιβαρυνθούν με το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω της ΔΕΗ.