Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

CNN: Έρωτας σε... ελεύθερη πτώση!

Ενα απίστευτο θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας το CNN. Στο blog του καναδού πορνοστάρ Alex Torres ανέβηκε ένα βίντεο το οποίο παρουσίαζε τον ίδιο με μια γυναίκα σε... πολύ ιδιωτικές στιγμές, κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο, στην Καλιφόρνια.
Το βίντεο γρήγορα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, καθώς το εντόπισαν μαθητές από σχολείο της περιοχής. Ο Τόρρες, εργάζεται τα Σαββατοκύριακα ως εκπαιδευτής ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο στην Skydive Taft. Μαζί με την Χόουπ Χάουελ, γραμματέα της ίδιας εταιρείας, αποφάσισαν να τραβήξουν το ''ροζ βίντεο'' στον αέρα.
Το επίμαχο βίντεο υλικό έφτασε γρήγορα στα χέρια της αστυνομίας καθώς στην αρχή το ζευγάρι ερωτοτροπεί δίπλα στον πιλότο, πράξη αρκετά επικίνδυνη. Προς το παρόν πάντως δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του CNN το βίντεο έγινε με σκοπό να κερδίσει ο Τόρρες την προσοχή του Χάουαρντ Στερν, γνωστού Αμερικανού παρουσιαστή.




Ρεπορτάζ του BBC τον «έσπρωξε» στην αυτοκτονία!

Ένας 57χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες αφότου το BBC προέβαλε ένα ρεπορτάζ-έρευνα για την οικογενειακή του επιχείρηση. Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία , ο James Edwards, έβαλε ο ίδιος «τέλος» στη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του σε μια απομακρυσμένη βουνοπλαγιά.
Μία μόλις μέρα πριν τον θάνατό του, οι ρεπόρτερ του BBC είχαν πάει σπίτι του για να κάνουν κάποιες ερωτήσεις σε αυτόν και τη σύζυγό του. Ο αυτόχειρας και η γυναίκα του είχαν βρεθεί στο στόχαστρο πελατών τους οι οποίοι υποστήριζαν πως τα νυφικά που είχαν αγοράσει από το κατάστημά τους ήταν ελαττωματικά.
«Είμαστε όλοι πολλοί σοκαρισμένοι. Όλοι είδαμε το πρόγραμμα στην τηλεόραση και πρέπει να έκανε πολύ κακό στην επιχείρηση. Το ρεπορτάζ έλεγε ότι πολλοί πελάτες ζητούσαν αποζημιώσεις», δήλωσε ένα γείτονας του James Edwards.

Ο Johnny Depp προσπάθησε να φιλήσει τον Larry King

Ο Marlon Brando κατά τη διάρκεια μιας παλιάς του συνάντησης με στον Larry King είχε προσπαθήσει να τον... φιλήσει και το γεγονός αυτό έχει χαραχτεί στη μνήμη του παρουσιαστή.
Ο Johnny Depp τώρα δηλώνει πως στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στον Larry King και που θα μεταδοθεί σήμερα 16 Οκτωβρίου στο CNN, προσπάθησε να κάνει το ίδιο!
«Προσπάθησα αλλά δεν ήθελε», τόνισε αστειευόμενος ο Αμερικανός ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας «είναι πολύ γλυκός, τον εκτιμώ βαθύτατα. Είναι ένας εξαιρετκός δημοσιογράφος της παλιάς σχολής».