Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ένας αγρότης έβαλε στη «θέση» της τη Rihanna



Ένας αγρότης, ιδιοκτήτης του χωραφιού όπου γίνονται τα γυρίσματα του νέου videoclip της Rihanna, στην Ιρλανδία, έβαλε στη «θέση» της τη νεαρή τραγουδίστρια, όταν εκείνη άρχισε να βγάζει πολλά από τα ρούχα της, για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
Ο αγρότης, μιλώντας για το συμβάν, ανέφερε πως βλέποντας τα γυρίσματα που γίνονταν στη γη του, θεώρησε ότι ήταν απρεπές να βγάζει τόσα πολλά ρούχα της η νεαρή σταρ.
Για τον λόγο αυτό, ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ζήτησε να σταματήσουν τα γυρίσματα και να μιλήσει με την Rihanna. Εκείνη δέχτηκε, και ο αγρότης, σύμφωνα με τον ίδιο, της εξήγησε ότι θεωρεί απρέπεια να φοράει τόσα λίγα ρούχα. Ο αγρότης τόνισε πως η Rihanna έδειξε να κατανοεί τη θέση του, ενώ υπογράμμισε πως από τη στιγμή που τα γυρίσματα γίνονται στο χωράφι του, θεωρεί πως έπρεπε ότι δεν εγκρίνει τα όσα έκανε η Rihanna.
Ακόμη, ο άνδρας αυτός ανέφερε πως δεν είχε ιδέα ότι η Rihanna ήταν η τραγουδίστρια που ήθελε να κάνει τα γυρίσματα του videoclip της στην γη του, και το κατάλαβε μόνο όταν την είδε να καταφθάνει με την συνοδεία της.

Έγινε μεγιστάνας από τραπεζικό λάθος!

 
Απίθανη είναι η ιστορία ενός 30χρονου, ο οποίος έγινε από την μια στιγμή στην άλλη ζάπλουτος από τραπεζικό λάθος, καθώς του μεταβίβασαν στον λογαριασμό του ως δια μαγείας  10 εκατομμύρια δολάρια Νέας Ζηλανδίας. Και εκείνος που προφανώς δεν ήταν ούτε χαζός ούτε κορόιδο, τσέπωσε το χρήμα και την έκανε με γρήγορα και ελαφρά πηδηματάκια για Χονγκ Κονγκ.

Όταν κατάλαβαν την γκάφα οι τραπεζικοί, ο 30χρονος είχε γίνει «Λούης» και μαζί με την σύντροφό του απολάμβαναν την μεγάλη ζωή, που τους πρόσφερε απλόχερα η «γκάφα» των δέκα εκατομμυρίων. Εξάλλου μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται… 

Η Westpac Bank του είχε μεταβιβάσει 10 εκατομ. δολάρια Νέας Ζηλανδίας (5,64 εκατομ. ευρώ) στο λογαριασμό του, ενώ εκείνος είχε ζητήσει μια πίστωση 100.000 δολαρίων για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Εδώ μιλάμε για περίπτωση που και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς! Τέλος πάντων, όταν η τράπεζα διαπίστωσε το λάθος μερικές ημέρες αργότερα, τα εκατομμύρια είχαν μεταβιβαστεί σε άλλους λογαριασμούς και το ζευγάρι ήταν εξαφανισμένο. 

Σε βάρος του νεοζηλανδού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Interpol, αφότου είχε διαφύγει για την Κίνα, τον Απρίλιο του 2009. Το «ταξίδι του μεγιστάνα» τελείωσε για τον φυγά, που ονομάζεται Χούϊ (Λίο) Γκάο (που από ότι  φαίνεται δεν είναι καθόλου «γκάου» ούτε «μπίου»), την Πέμπτη όταν συνελήφθη για κλοπή και ξέπλυμα χρήματος στο Χονγκ Κονγκ, την ώρα που επιχειρούσε να μπει στο έδαφος της Κίνας. Η σύντροφός του, Κάρα Χάρινγκ, είχε επιστρέψει εκούσια το Φεβρουάριο του 2011 στη Νέα Ζηλανδία και θα δικαστεί τον επόμενο χρόνο για κλοπή 11.000 δολαρίων και για ξέπλυμα στο Μακάο 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. 

Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα του σήμερα τέτοια τραπεζικά λάθη εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να γίνουν, το αντίθετο είναι πολύ πιθανό. Δηλαδή να βρεθείς να χρωστάς από το πουθενά εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, η ιστορία του 30χρονου, μας φέρνει κατά κάποιο τρόπο στο μυαλό την σκηνή από την ταινία «Μια ζωή την έχουμε», με τον Δημήτρη Χορν να τρελαίνεται πάνω από ένα λογαριασμό, που θα τον έκανε έστω και για λίγο καιρό...«Κροίσο».  

Γυμνός με δύο συναδέλφους του ο George Clooney!

Με άλλη χώρισε, με άλλη βγαίνει, με άλλες αποφάσισε να κάνει γυμνές βουτιές ο 
George Clooney! H spicy αποκάλυψη έγινε από συνάδελφο του ηθοποιού σε τηλεοπτική συνέντευξη και ξάφνιασε τους πάντες, όχι μόνο για το τσιτσίδωμα, αλλά και για το ότι είχαν ακόμα μία γυναίκα στην παρέα! 
Η ηθοποιός που έκανε την έκπληξη είναι η Marisa Tomei, που πρωταγωνιστεί 
με τον Clooneστην νέα του ταινία, «The Idles Of March».
Καλεσμένη στην εκπομπή του Conan O´Brien, η 46χρονη σταρ μίλησε και για το
πώς πέρασαν με τον George και την Evan Rachel Wood (το παρεάκι που βλέπετε
στη φωτό εδώ δίπλα) στη βίλα του στη λίμνη Como, λίγο πριν μεταβούν στην Βενετία για το περίφημο φεστιβάλ κινηματογράφου.
Όπως είπε, το hot παιχνίδι πρότεινε ο ίδιος ο ηθοποιός, καλώντας τις συναδέλφους του να ξεπεράσουν τον Walter Cronkite ο οποίος είχε βουτήξει βράδυ στη λίμνη. «Ο Cronkite είχε πέσει με το κοστούμι οπότε για να τον ξεπεράσουμε έπρεπε να πέσουμε χωρίς ρούχα», 
είπε η Tomei!
Το τι έκαναν και τι επακολούθησε δεν μας το είπε η Marisa…
Αμ πως! Να τα πει όλα, να έχουμε χωρισμούς και ντράβαρα μετά; Τουλάχιστον 
άφησε την φαντασία μας να οργιάζει... 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ