Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

3D on the road

Η μεγαλύτερη τοιχογραφία που έγινε ποτέ παρουσιάστηκε την Πέμπτη στα πλαίσια της ημέρας των Record Guinness.
Οι Βρετανοί καλλιτέχνες «3D Joe & Max» έκαναν ένα μαγευτικό και παράλληλα τρομακτικό ακόμα και να το βλέπεις αποτέλεσμα δημιουργώντας μια 3D τοιχογραφία σε 9,601 τετραγωνικά μέτρα και κατάφεραν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ!
Η τοιχογραφία δίνει την ψευδαίσθηση ενός πολύ βαθύ φαραγγιού όπου άνθρωποι των χορηγών κάνουν τα ακροβατικά τους.
Δείτε στο ομολογουμένως εντυπωσιακό βίντεο το πώς δημιουργήθηκε:

Ελληνοφρένεια VS Υπάλληλος ΕΛΤΑ: 2-0

Mια υπάλληλος των ΕΛΤΑ παίρνει τηλέφωνο στον Real FΜ την ώρα που είναι σε εξέλιξη η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια.
Στα τηλέφωνα βρίσκεται φυσικά ο γνωστός Αποστόλης και η υπάλληλος κάνει το ολέθριο λάθος...
Νομίζει ότι έχει πάρει στο ραδιόφωνο του ALPHA και ζητά το τηλέφωνο του κ. Παπαναγιώτου.
Και ο Αποστόλης της κάνει τον... κούκο!
Και αφού το κλείνει,  η καημένη υπάλληλος ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μια ακόμη φορά την... πατάει!

The Killing

Η πρώτη σεζόν του "The Killing" προβλήθηκε στην Αμερική τον Απρίλιο-Ιούνιο του 2011, και καθήλωσε το κοινό που περιμένει με αγωνία τη δεύτερη σεζόν...
Βασισμένη στην επιτυχημένη ομώνυμη Δανέζικη σειρά, τα 13 επεισόδια που αντιστοιχούν σε 13 μέρες μας παρουσιάζουν τη διερεύνηση της δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού, της Rosie Larsen, από δύο ντετέκτιβς του τμήματος ανθρωποκτονιών (το πολύ καλό δίδυμο της ανερχόμενης Mireille Enos και του Joel Kinnaman) στο μονίμως βροχερό και μουντό Seattle.
Η ατμόσφαιρα αλλά και το μυστήριο γύρω από τον δολοφόνο του νεαρού κοριτσιού κέρδισε το κοινό στις ΗΠΑ και το τηλεοπτικό δίκτυο AMC ανανέωση και για 2η σεζόν.
Να σημειώσουμε τέλος ότι η πρωτότυπη Δανέζικη σειρά μπαίνει πια στην τρίτη σεζόν, οπότε υπάρχει ήδη αρκετό πρωτότυπο υλικό...

Διαδηλώσεις για τον πιο "σέξι άντρα"


Από τη μια οι διαδηλωτές στη Wall Street και από την άλλη οι φανατικοί θαυμαστές του Ryan Gosling, που κατέλαβαν το δρόμο μπροστά από το περιοδικό People για να διαμαρτυρηθούν για την ανακήρυξη του Bradley Cooper ως τον πιο σέξι άντρα εν ζωή.

Εντελώς από το πουθενά, μια ομάδα 15 ατόμων, που αυτοαποκαλούνται Buzzfeed, φόρεσαν μάσκες και ανάρτησαν πανό έξω από το κτήριο του περιοδικού People στο Manhattan.

"Είμαστε συντετριμμένοι" λέει ο Matt Stopera, εκπρόσωπος των Buzzfeed, για την απόφαση του περιοδικού να δώσει στον Cooper τον τίτλο του πιο σέξι άντρα.

"Αρκεί μόνο το μπράτσο του Gosling, για να καταλάβεις ποιος είναι ο καλύτερος", λέει ο Matt.

Δείτε τις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στο κουτσομπολίστικο διαδικτυακό περιοδικό Buzzfeed.com.

Φαβορί ο Johnny Depp για να υποδυθεί τον Michael Jackson!

Τον Johnny Depp «έχρισε» φαβορί για τον ρόλο του Michael Jackson στην επερχόμενη ταινία για τον «βασιλιά της ποπ» το μεγαλύτερο γραφείο στοιχημάτων της Ιρλανδίας.
Η εταιρεία Paddy Power δίνει πιθανότητες 4/1 στον αμερικανό ηθοποιό, 9/2 στον Zac Efron, 6/1 στον Usher, 8/1 στον Will Smith και 12/1 στον Justin Timberlake.
Ο Sharon McHugh, εκπρόσωπος της Paddy Power τόνισε: «Θα είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσεις να βρεις κάποιον που να είναι τόσο καλός ώστε να υποδυθεί τον Michael Jackson. Άλλα όσον αφορά στα στοιχήματα, δεν έχει σημασία αν είσαι λευκός ή μαύρος (σημ: αναφερόμενος στο τραγούδι 'Black or White' του αδικοχαμένου σταρ)».

To τρομακτικότερο παιδάκι του YouTube

Θα έπρεπε να παίζει με τις κούκλες της και να δοκιμάζει τα φορεματάκια της. Αλλά όχι. Το κοριτσάκι του video που κάνει «θραύση» στο YouTube επέλεξε, όπως αναφέρει και ο τίτλος, τη σκοτεινή πλευρά.
Με πάνω από 770.000 views μέσα σε δύο μέρες το παιδάκι που θα δείτε ρίχνει κάτω το αυτοκινητάκι του και για έναν περίεργο λόγο χαίρεται τόσο πολύ που η έκφρασή του και ο μορφασμός του θα μπορούσε να είναι μια μίξη της «Κούκλας του Σατανά» και του «Damien» από την «Προφητεία».
Η χαιρέκακη αντίδρασή του ανάγκασε τους χρήστες του δημοφιλούς site να κάνουν λόγο για τον Darth Vader σε μικρή ηλικία. Μόνο που ο γνωστός χαρακτήρας του «Star Wars» έτσι και έβλεπε τη μικρή να του «χαμογελά» θα έβαζε τα κλάματα...

Η θανάσιμη δοκιμή του video clip του Μυρώνα Στρατή

Δραματικές ώρες περνάει η οικογένεια και οι φίλοι του μπασίστα του Μύρωνα Στρατή που έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα.
Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη του γκρούπ πήγαν να κάνουν reperage δηλαδή να δουν πως είναι ο χώρος που θα γυρίσουν το νέο τους video clip. To μέρος βρισκόταν στην Ελευσίνα, σε ένα παλιό εργοστάσιο. Τότε ο νεαρός Πλάτωνας Καπρίδης που του άρεσε η φωτογραφία ανέβηκε σε ένα ύψος να βγάλει μια φωτογραφία, παραπάτησε και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.
Ήταν όπως λένε οι φίλοι και γνωστοί του ένα άτομο ευδιάθετο και χαμογελαστό αλλά και τελειομανής. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, συνεργαζόταν με τον Μύρωνα Στρατή, με τον οποίο είχαν αναπτύξει εκτός από επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις.
mpasistas
mpasistas1