Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η έναρξη των βραβείων EMMY 2011


Το νέο λουκ της Drew Barrymore!


Εκθαμβωτική και σέξι είναι η Drew Barrymore, μετά τη μεγάλη αλλαγή στο λουκ της! Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωριστεί τα ξανθά της μαλλιά και προτίμησε αυτή τη φορά το κόκκινο.

Η πρώτη της εμφάνιση στα βραβεία Emmy’s έκανε… πάταγο!

Νεκρή φάλαινα στη Μύκονο


Νεαρή πτεροφάλαινα μήκους 12,60μ. και βάρους 8,3 τόνων εκβράστηκε σήμερα το πρωί στην παραλία της μικρής Βενετίας, στη Μύκονο.
Οι ενδείξεις μέχρι στιγμής οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το άτυχο ζώο χτυπήθηκε θανάσιμα έπειτα από πρόσκρουση με πλοίο.
Το εντυπωσιακό θηλαστικό έφερε πολλαπλά εξωτερικά τραύματα, κατά πάσα πιθανότητα από προπέλα, και είχε εμφανή σημάδια υφαλοχρώματος στο τεράστιο σώμα του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεντρόσπιτο αξίας 3 εκ δολαρίων!!!



Το παρακάτω σπίτι, αξίας 3 εκ δολαρίων άνηκε στον δημοφιλή ηθοποιό Heath Ledger μέχρι που απεβίωσε και πιο πριν στη επίσης δημοφιλή ηθοποιό-παρουσιάστρια Ellen DeGeneres. Το καταπληκτικό αυτό καταφύγιο χτίστηκε το 1951 και αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια και μία μοντέρνου τύπου κουζίνα. Βέβαια το ξύλινο πάτωμα και στέγη,όπως επίσης και το χτιστό από τούβλα τζάκι του προσδίδει ένα πιο ρετρό στυλ. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν





H Βιτάλη στο «Πορτοκάλι»



Σε παραδοσιακό λαϊκό πάλκο θα μετατραπεί το «Πορτοκάλι» της Ιεράς Οδού από τον Οκτώβριο πραγματοποιώντας την επιθυμία της ιδιοσυγκρασιακής Ελένης Βιτάλη να εκφραστεί με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο μέσα σε ένα αυθεντικό λαϊκό περιβάλλον. Θα την πλαισιώσουν η Γιώτα Νέγκα, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τίτλοι τέλους για τους REM

 

Τέλος για μια θρυλική, ροκ, αμερικάνικη μπάντα

Τα μέλη των REM ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους ύστερα από 31 χρόνια. Για να πουν: «Σε όποιον ένιωσε ότι τον άγγιξε η μουσική μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας άκουσε».

Το συγκρότημα, που ξεχώρισε με άλμπουμ, όπως «Out of time» και «Automatic for the people» στη δεκαετία του 90, έκλεισε ακόμη και την ιστοσελίδα του γκρουπ από την ημέρα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση.

Ο Μάικλ Στάιπ, επικεφαλής του γκρουπ, δήλωσε: «Εύχομαι ότι οι θαυμαστές μας θα καταλάβουν ότι δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Αλλά όλα τα πράγματα πρέπει να τελειώσουν και θέλαμε να το κάνουμε σωστά, με τον δικό μας τρόπο». Το 15ο και τελευταίο τους άλμπουμ, «Collapse into now», κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011.


Καλύψτε τα κεφάλια σας...

Δορυφόρο της NASA εντόπισαν οι επιστήμονες ο οποίος πρόκειται να συγκρουστεί με την γη αύριο ξημερώματα Σαββάτου. Όχι μην ετοιμάζετε βαλίτσες να μετοικήσετε εις τόπον χλωερόν, ούτε το τέλος του κόσμου ήρθε...ακόμα! Το μεγαλύτερο μέρος του δορυφόρου θα καταστραφεί μόλις εισέλθει στην ατμόσφαιρα και κάποια κομμάτια που θα περάσουν ανέπαφα, όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν στον  ωκεανό. Βέβαια για καλό και για κακό ρίχνετε καμιά κλεφτή ματιά στον ουρανό εάν έχετε σκόπο να βγείτε βόλτα!


Να γιατί θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ!



Θα ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ γιατί…
1. Έκοψα το…τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ’ έξω (Goody’s κλπ σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο…
(χρησιμοποίησα τις γ….τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή η Σαββατο για clubbing ή ταβέρνα)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat ή το skype καλό είναι)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)



Η “σούμα”:


1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody’s: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubbing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα – Χωρισμός: (…. Αξία ανεκτίμητη)
Αποτέλεσμα…: Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ…(14.903)!!! Είδατε;

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εγώ τα πέταγα! (κάτι ήξερε ο Γιωργάκης…..)




Για να μην αναφέρω και… ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη
Πηγη:tvxs.gr
ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ; Γι’ αυτό ξαναψηφίζω ΠΑΣΟΚ!
Και μετά πάμε για πανηγύρια με τους συντρόφους!!! – Δείτε το βίντεο!


Η Τζούλια έτοιμη για... "Διονυσιακά όργια"



Τη νέα ιέρειά του στο πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου βρήκε ο γνωστός σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης. Μετά την κινηματογραφική τους συνεργασία στη νέα του ταινία «Οι Πόντιοι», ο σκηνοθέτης «έκλεισε» την εκρηκτική Τζούλια για θεατρική παράσταση που προετοιμάζει σε αθηναϊκή σκηνή.

Πριν από λίγο καιρό ο Όμηρος Ευστρατιάδης εμπιστεύτηκε στην Τζούλια Αλεξανδράτου τον ρόλο μιας μοναχής για την ταινία του «Οι Πόντιοι», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 10 Οκτωβρίου. Μάλιστα αυτή η συνεργασία τους εξόργισε ιδιαίτερα τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αποχώρησε από τα γυρίσματα θέτοντας εαυτόν εκτός ταινίας.

Σήμερα ο σκηνοθέτης επενδύει εκ νέου στην Τζούλια προτείνοντάς της να πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση που ετοιμάζει. Πρόκειται για τα «Διονυσιακά όργια», μια παράσταση που είχε ανεβάσει ξανά ο Όμηρος Ευστρατιάδης στο θέατρο «Περοκέ» το 1975. Τότε πρωταγωνιστούσαν η Τζένη Δριβάλα (πρώην σύζυγος του Τζώνη Μοδινού) και ο Ανέστης Βλάχος.

Η Τζούλια θα υποδυθεί την κορυφαία μαινάδα και καλείται να πάρει μέρος σε «Διονυσιακά όργια» και να εμφανιστεί επί σκηνής όπως τη γέννησε η μητέρα της. Η όλη ιστορία έχει να κάνει με τον θεό Διόνυσο και τις εντολές του προς τους σάτυρους και τις μαινάδες να εκτελέσουν διάφορες τελετές.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μας συνεργασία με την Τζούλια και όντως της πρότεινα να συνεργαστούμε και θεατρικά» δήλωσε  ο Όμηρος Ευστρατιάδης.