Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη πρωταγωνιστής του “Harry Potter”

Ο ηθοποιός Jamie Waylett, συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης βίαιων επεισοδίων κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο νωρίτερα μέσα στην χρονιά.
 Ο 22χρονος ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει στις 6 από τις επτά ταινίες στον ρόλο του ενήλικα μάγου Vincent Crabbe σύμφωνα με αστυνομική αναφορά βρέθηκε να έχει στην κατοχή του βόμβες μολότοφ, ενώ κατά στην σύλληψη του, στο διαμέρισμα όπου διαμένει μαζί με μέλη της οικογένειας του, στο Kilburn, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε ινδική κάνναβη στο δωμάτιο του.
Το επίσημο κατηγορητήριο περιλαμβάνει κατοχή  και καλλιέργεια ναρκωτικών, καταστροφή και κλοπή ξένης περιουσίας, με τον Waylett να σχεδιάζει για δεύτερη φορά την εμφάνιση του σε δικαστήριο, έχοντας ήδη μια ποινή με αναστολή στο ενεργητικό του!

Προσοχή σε links με φωτο&βίντεο του νεκρού Καντάφι

Καθώς οι πληροφορίες για τον θάνατο του Καντάφι αυξάνονται στα διεθνή μέσα και τα social media, αρκετοί επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν ιούς και malware μέσω της είδησης του θανάτου του έκπτωτου Λίβυου ηγέτη.
Έτσι πολλές ψεύτικες φωτογραφίες και βίντεο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το Facebook και το Twitter, με τα ''ύποπτα'' links να οδηγούν σε επικίνδυνους προορισμούς... Προσοχή επομένως που κλικάρετε!