Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Σεξουαλική παρενόχληση σε ρεπόρτερ on air!

Είναι απίστευτο το τι μπορεί να σου συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα. Και πόση ψυχραιμία να έχεις πια...
Η ρεπόρτερ του βίντεο ωστόσο απέδειξε και με το παραπάνω ότι διαθέτει ψυχραιμία... Ενώ έδινε ανταπόκριση για τις πλημμύρες που είχαν σαρώσει την περιοχή, ξαφνικά ένας περαστικός ήρθε από πίσω και την θώπευσε!
Τι να κάνει και η γυναίκα κόμπιασε για λίγο, ωστόσο ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ  της χωρίς να πει κουβέντα...


Δείτε το βίντεο:



Reporter wird berührt - WEB.DE Video

Εξαρθρώθηκε η συμμορία με τα καλάσνικοφ

Εξαρθρώθηκε η συμμορία με τα καλάσνικοφ
Την εξάρθρωση της συμμορίας με τα καλάσνικοφ που το τελευταίο εξάμηνο διέπραττε ληστείες σε σπίτια με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλές φορές χρησιμοποιώντας βία, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ. Ειδικότερα, συνελήφθησαν έξι μέλη της σπείρας, όλα νεαρής ηλικίας -οι πέντε εκ των οποίων αλβανικής υπηκοότητας και αναζητούνται ακόμη δύο. Το έκτο μέλος που συνελήφθη είναι 16χρονη Ελληνίδα.
Οι ληστές δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και είχαν ως γεωγραφικό πεδίο δράσης κυρίως τα νότια προάστια (Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Αλιμο, Αργυρούπολη, Κορωπί, Παλαιό Φάληρο, Βούλα). Μέλη της ίδιας οργάνωσης είχαν διαπράξει επίσης ληστείες σε σπίτια στις περιοχές του Παπάγου και της Αγίας Παρασκευής. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας έχουν εξιχνιασθεί 23 ένοπλες ληστείες με τη χρήση Καλάσνικοφ, πιστολιών και μαχαιριών.

Αληθινά όπλα


 

Όλο και κάτι στραβώνει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Brad Ritt «World War Z», εξοργίζοντας τον ηθοποιό, ο οποίος βλέπει την παραγωγή να καθυστερεί όλο και περισσότερο, τον προϋπολογισμό να εκτοξεύεται στα ύψη και τα χρονικά περιθώρια για την παράδοση να στενεύουν επικίνδυνα! 
Αυτή τη φορά, το… απρόοπτο συνέβη στη Βουδαπέστη, όταν η αντιτρομοκρατική ομάδα της αστυνομίας έκανε έφοδο στα σκηνικά, κατάσχοντας 85 όπλα, πολλά από τα οποία ήταν αυτόματα οπλοπολυβόλα, όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται από το στρατό.

Εκπρόσωποι της αντιτρομοκρατικής ομάδας επιβεβαίωσαν την κατάσχεση των όπλων. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα όπλα συνοδεύονταν από έγγραφα τα οποίο πιστοποιούσαν ότι είναι αχρηστευμένα και, επομένως, ακίνδυνα, ενώ στην πραγματικότητα τα όπλα που κατασχέθηκαν ήταν σε άριστη κατάσταση και… ετοιμοπόλεμα. «Τα όπλα έφτασαν στη χώρα με ιδιωτικό αεροπλάνο και η μεταφορά τους θεωρείται παράνομη, ακόμα κι αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε κινηματογραφικό γύρισμα» αναφέρει η δήλωση της αντιτρομοκρατικής.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ευθύνη για τη συγκεκριμένη παρανομία δεν βαραίνει το 47χρονο ηθοποιό, καθώς το λάθος το έκανε το προσωπικό της παραγωγής που κανόνισε τη μεταφορά. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία διεξάγει ακόμα έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι επικίνδυνο στα γυρίσματα της συγκεκριμένης ταινίας, αφού και πριν από ένα μήνα περίπου ο Brad Pitt είχε σώσει μια κομπάρσα ηθοποιό, που κινδύνεψε πραγματικά όταν υποχώρησε το σκηνικό.